Posat al dia amb les darreres noticies...

Resum de l'Assemblea General Ordinària

 Resum de l'Assemblea General Ordinària 

El passat 19 d'octubre es va celebrar l'Assemblea General Ordinària de l'Ampa a la que van assistir 15 persones.

A continuació us fem un resum dels punts i els acords més destacats que es van tractar:

- Aprovació de la memòria econòmica del curs 22-23 i del pressupost pel curs 23-24. 

- Aproximadament el 90% de les famílies del centre són sòcies de l'Ampa. A 14 d'octubre s'havien abonat 569 quotes. 

- Cal millorar la difusió de totes les accions que es fan des de l'Ampa per tal que no s'assimili la quota exclusivament a la socialització dels llibres. En aquest sentit, des de la Junta es treballarà per millorar la comunicació de l'AMPA i poder arribar a més famílies i comptar amb més voluntaris o col·laboradors.

- Es renova la figura de secretari de la Junta. Tot i comptar amb un nombre aproximat de 10-15 persones que solen col·laborar en les accions de socialització i les festes de graduació, cal intentar fer almenys dos comissions de treball estables, per la socialització de llibres i per l'organització de les festes. 

- En relació al projecte de socialització de llibres de lectura i de text, es fa una valoració positiva del funcionament, tot i que hi ha temes de gestió i organització a millorar. Com a propostes de millora es planteja la donació dels llibres es desús, i estudiar mecanismes per la gestió dels llibres de batxillerat, a fi d'evitar el retorn entre 1r i 2n a l'estiu, i assegurar el retorn dels llibres després de els PAU quan els alumnes ja no van al centre.

- Pel que fa a les festes de graduació de 4t d'ESO i 2n de Batxillerat del curs passat es fa una valoració positiva del funcionament. Cal millorar l'organització dels voluntaris però es repetirà la mateixa fórmula d'entrega de títols, pica pica amb les famílies i ball de comiat.


Agraïm a les persones assistents l'ajuda en el repartiment del llibres de socialització que es va fer prèviament a l'inici de l'Assemblea.

Us animem a tots i totes a col·laborar i participar en les actuacions que fem,
i a fer noves propostes per tirar endavant projectes que ajudin a millorar l'etapa escolar de secundària dels nostres fills i filles.


Fins la propera!



Comentaris