Posat al dia amb les darreres noticies...

SIGUES UN SUPERHEROI



US AFEGIM LA CARTA QUE ENS HAN ENVIAT I L'ENLLAÇ DE LA PÀGINA WEB. " "SIGUES UN SUPERHEROI"
"Us volem convidar a els Vermuts del Lola,que tornen el proper dissabte 21 de novembre a partir de les 10:30 i ho fem amb el vermut solidari “Sigues un superheroi”.
Ser un superheroi implica ajudar a tots aquells que ho necessiten i per això hem organitzat una fira solidària, a la que hem convidat a 5 entitats d’àmbits molt diferents, però amb un objectiu comú que és contribuir a construir un món més just i millor.

§                         Banc de sang (web)
§                         Art i Manya (lluita contra el càncer)
§                         Muévete por los que no pueden (esport adaptat i ajuda a les malalties minoritàries. Web)
§                         Esabar Saharaui Badalona (ajuda a refugiats saharauis. Facebook)
§                         Endocat (afectades per l’endometriosi de Catalunya. Web)

Aquestes entitats ens oferiran tallers i activitats on podreu participar tota la família,us les anirem presentant durant la setmana que ve (via whatsapp i xarxes socials), però ja podem avançar-vos que aniran des d’un taller d’escriptura en Braille a diferents manualitats que ens ajudaran a ser més conscients dels esforços d’aquestes entitats i els col·lectius que representen.
Per poder accedir al vermut s’haurà de fer un donatiu de 2 €, que es donarà íntegrament i de forma equitativa a aquestes 5 entitats, on afegirem el benefici del servei de bar que ofereix l’AMPA habitualment, A més d’aquest donatiu, l’entitat Esabar Saharaui ens demana que porteu mantes, roba, aliments o medicaments no caducats que faran arribar als refugiats del Sàhara. Durant tota la setmana del 16 al 21 trobareu un espai a la recepció de l’escola per deixar la vostra ajuda.
També durant la setmana del 16 al 21 trobareu a companys de l’AMPA venent participacions a la porta de l’escola per valor d’1 € pel sorteig de material donat per artistes, on trobareu el mural que la Georgina Gonzàlez va dibuixar en directe a l’últim Vermut del Lola, material d’en Joan Turu, llibres de l’Eva Armisén i altres artistes badalonins i propers a l’escola com l’Òscar Climent, l’Albert Navarro, en Raul Orte o en Carles Carreras (guanyador del disseny del Dimoni 2015). Evidentment, tot el recaptat amb aquestes participacions es repartirà també de forma equitativa entre les 5 entitats que ens visiten.
En definitiva, gaudirem d’un matí solidari on us convidarem a donar sang i col·laborar amb les entitats esmentades, però sobretot fent-ho en un ambient lúdic i festiu i amb la possibilitat d’emportar-vos a casa un obsequi gràcies al sorteig.

Moltes gràcies per la vostra participació!😋"

Comentaris