Posat al dia amb les darreres noticies...

PLADECO


PARTICIPACIÓ DEL AMPA INSTITUT ALBENIZ AL PLA DE DESENVOLUPAMENT COMUNITARI BUFALÀ - MONTIGALA

El Pla de Desenvolupament Comunitari és l’actuació finançada des del Departament de Benestar  Social i Família de la Generalitat i la Regidoria de Serveis Socials i Salut de l’Ajuntament de Badalona que té com a objectiu genèric millorar la realitat social dels barris de Bufalà i la zona oriental de Montigalà mitjançant la dinamització de la figura d’una tècnica social i a través de la participació activa de tots aquells col·lectius i entitats del territori esmentat. Per poder definir un diagnòstic compartit de la situació actual s’ha creat un grup motor format per diferents agents socials i en el qual la nostra AMPA participa activament amb la presència de tres membres.
En aquests moments tenim ja treballat un primer document de diagnòstic recollint necessitats del territori. Aquest document l’hem de treballar i millorar cada entitat participant del grup motor de manera individual per desprès tornar a compartir i acabar de concretar a la propera reunió del grup motor que farem a finals de setembre.

Us convidem a que, com a participants de l’AMPA del nostre institut, pugueu conèixer aquest primer esborrany del diagnòstic i ens ajudeu a millorar-lo. Ens reunirem el proper dilluns 14 de setembre de 19h a 20,30h  a l’ institut per fer aquesta feina. Us hi esperem ¡¡¡. 

Comentaris