Posat al dia amb les darreres noticies...

NORMATIVA SOCIALITZACIÓ LLIBRES



NORMATIVA SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES


1.     Els llibres socialitzats són propietat de l’AMPA, que els cedirà als/les alumnes que entrin o estiguin al Projecte.

2.     Només els/les alumnes sòcis/es de l’AMPA podran socialitzar.

3.     Tots els llibres socialitzats han d’anar folrats per un folre facilitat per l’AMPA. Cada llibre porta una etiqueta que l’identifica que no s’ha d’arrencar ni ratllar.

4.     A partir de l’entrega dels llibres socialitzats l’alumne i les famílies en seran els/les responsables i hauran de vetllar pel seu bon estat i ús.


5.     No es podrà escriure, subratllar, dibuixar, prendre notes,... a cap llibre socialitzat.

6.     En cas de pèrdua o deteriorament d’un llibre per mal ús de l’alumne/a, la família haurà d’abonar el 100% del valor del llibre nou. Es considera un llibre deteriorat quan té pagines trencades, mullades i/o esborrades per diversos tipus de líquids o substàncies (aigua, oli, tinta, suc, fruita, xocolata, menjar, ...), li falten pàgines, té el llom desenganxat i les portades trencades, presenta guixades o dibuixos fets amb retolador, tinta, bolígraf, pintura, ..., que priven de la seva correcta lectura i/o utilització.


7.     Els alumnes deixaran els llibres a la finalització de la lectura -durant l’hora de pati i en la data assenyalada-, a les caixes de Recollida que hi seran a Secretària, a excepció dels qui hagin suspès. Es comprovarà per part de la Comissió de Seguiment de Socialització de l’AMPA el seu estat.

8.     Si un/a alumne marxa de l’Institut abans de finalitzar el curs ha de deixar el llibre socialitzat al Centre.


9.     La no acceptació de les normes per part de l’alumne i de la família no donarà dret a socialitzar i a gaudir dels serveis que presta l’AMPA .


Comentaris